+

Суп

Гарбузово-картопляне пюре

Спосіб подачі

  • Білі гриби середнього розміру 5.0 шт
  • Олія для смаження
  • Сіль, перець
  • Біла цибуля 5.0 шт
  • Листя квасолі
  1. Суп

    • Крем-суп з білих грибів розчиніть у теплій воді, помішуючи, доведіть до кипіння і готуйте протягом кількох хвилин на слабкому вогні.
    • На маслі спасеруйте цибулю з часником, додайте вино, сік з лимона і воду. Готуйте до м’якого стану під кришкою. Усе це зміксуйте до консистенції пюре і додайте до крем-супу з білих грибів.
    • Вершкивимішайте з жовтками і додайте до крем-супу.
    • Суп приправте за смаком.
  2. Гарбузово-картопляне пюре

    • Гарячий, зварений гарбуз вимішайте з вершками, картопляним пюре і маслом.
    • Додайте спеції за смаком.
  3. Спосіб подачі

    • Білі гриби наріжте скибочками, обсмажте на олії i додайте спеції за смаком.
    • Крем-суп подавайте з гарбузово-картопляним пюре і білими грибами. Прикрасьте обсмаженою цибулею і листям квасолі.