Суп з білих грибів з гарбузово-картопляним пюре
Щоб надати супу вишуканого смаку, цибулю замініть фенхелем: підсмажте його до жовтого кольору і додайте трохи бренді. Під час бланшування білих грибів не забудьте додати до води сік з лимона, щоб позбутися гіркого смаку у грибах. Якщо ви любите оригінальне поєднання, то до гарбузового пюре додайте кокосове молоко і карі – цей елемент східної кухні в поєднанні з традиційним супом дозволить створити смак кухні ф’южн.

Інгредієнти
Суп
-
Сіль, чорний перець
-
Жовтки 150.0 мл
-
Свіжий сік з лимона 10.0 мл
-
Біле сухе вино 100.0 мл
-
Цибуля кубиками 80.0 г
-
Масло 30.0 г
-
Вода 1550.0 мл
-
Вершки кулінарні (31%) 150.0 мл
Гарбузово-картопляне пюре
-
Сіль
-
Зварений гарбуз 300.0 г
-
Масло 50.0 г
-
Вершки кулінарні (31%) 150.0 мл
Спосіб подачі
-
Білі гриби середнього розміру 5.0 шт
-
Олія для смаження
-
Сіль, перець
-
Біла цибуля 5.0 шт
-
Листя квасолі
Приготування
-
Суп
- Крем-суп з білих грибів розчиніть у теплій воді, помішуючи, доведіть до кипіння і готуйте протягом кількох хвилин на слабкому вогні.
- На маслі спасеруйте цибулю з часником, додайте вино, сік з лимона і воду. Готуйте до м’якого стану під кришкою. Усе це зміксуйте до консистенції пюре і додайте до крем-супу з білих грибів.
- Вершкивимішайте з жовтками і додайте до крем-супу.
- Суп приправте за смаком.
-
Гарбузово-картопляне пюре
- Гарячий, зварений гарбуз вимішайте з вершками, картопляним пюре і маслом.
- Додайте спеції за смаком.
-
Спосіб подачі
- Білі гриби наріжте скибочками, обсмажте на олії i додайте спеції за смаком.
- Крем-суп подавайте з гарбузово-картопляним пюре і білими грибами. Прикрасьте обсмаженою цибулею і листям квасолі.