меню
+

Бульйон

Гарнір

  • Макарони рамен 700.0 г
  • Свіже листя бебі-шпинату 250.0 г
  • Дрібна кукурудза 125.0 г
  • Яйця 10.0 шт

Подача

  • Водорості норі 1.0 шт
  • Зелена цибуля 50.0 г
  • Паростки бамбука (в банці) 100.0 г
  • Мірін (рисове вино) 30.0 мл
  • Саке 30.0 мл
  1. Бульйон

    • Свинину та курку замаринувати в часнику та солодкому соєвому соусі.
    • М'ясо курки разом з морквою, часником та імбиром швидко запекти у конвекційно-паровій печі при температурі 200°C.
    • Перекласти до каструлі, додати свинину, цукор, гриби шиїтаке, спеції «п'ять смаків». Залити водою та додати насичений курячий бульйон. Варити на повільному вогні, щоб бульйон не помутнів.
    • Під час приготування необхідно знімати піну з бульйону, періодично виймаючи приготоване м'ясо.
  2. Гарнір

    • Варити макарони близько 3 хвилин, в кінці додати шпинат і кукурудзу.
    • Зварити яйця некруто або способом «су-від» у воді при 62,5°С протягом однієї години.
  3. Подача

    • Розкласти макарони та ошпарені овочі до мисок для супу, додати розрізані гриби, бамбук, подрібнену моркву та яйця, розрізані навпіл.
    • Це все залити відцідженим бульйоном та приправленим вином (мірін та саке).
    • Додати м'ясо, нарізане скибками, а також нарізану цибулю і водорості норі.
    • Прикрасити грибами шиїтаке та морквою.