Сідло з баранини з виноградною підваркою та соусом з червоного вина
Сідло найвищої якості має червоне забарвлення.
 
                Інгредієнти
Приготування м’яса
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Сідло ягняти 2.0 кг
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Морська сіль 5.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Чорний перець, свіжозмелений
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Олія для смаження 50.0 мл
Приготування підварки
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Білий виноград без кісточок 300.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Білий винний оцет 140.0 мл
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Коричневий цукор 200.0 г
Приготування пряної оливкової олії
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Оливкова олія 2.0 л
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Часник 3.0 голівка
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Морська сіль 40.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Knorr Professional Трави в олії Primerba Трави Провансу 340 г
Приготування соусу із червоного вина
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Червоне вино Primitivo di manduria 700.0 мл
