Сідло з баранини з виноградною підваркою та соусом з червоного вина
Сідло найвищої якості має червоне забарвлення.

Інгредієнти
Приготування м’яса
-
Сідло ягняти 2.0 кг
-
Морська сіль 5.0 г
-
Чорний перець, свіжозмелений
-
Олія для смаження 50.0 мл
Приготування підварки
-
Білий виноград без кісточок 300.0 г
-
Білий винний оцет 140.0 мл
-
Коричневий цукор 200.0 г
Приготування пряної оливкової олії
-
Оливкова олія 2.0 л
-
Часник 3.0 голівка
-
Морська сіль 40.0 г
-
Knorr Professional Трави в олії Primerba Трави Провансу 340 г
Приготування соусу із червоного вина
-
Червоне вино Primitivo di manduria 700.0 мл