Сідло кролика з курячими сердечками
Страва захоплює вже під час подачі на стіл, а всі зусилля, витрачені на її приготування, окупляться ніжним смаком кролика та сушеної шинки і вишуканістю начинки. А соус із курячими сердечками доповнить страву гостро-солодким смаком.

Інгредієнти
М’ясо кролика
-
Сідло кролика (очищене, без кістки) 600.0 г
-
Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 20.0 г
-
Чабер
-
Оливкова олія 20.0 мл
-
Лимон 1.0 шт
Курятина
-
Куряче філе 200.0 г
-
Оливки 70.0 г
-
Сушені помідори з оливковою олією 80.0 г
-
Каперці 30.0 г
-
Сушена шинка 100.0 г
-
Вершки (33%) 100.0 мл
Соус
-
Knorr Соус з зеленим перцем суха суміш 0,85 кг 80.0 г
-
Вода 700.0 мл
-
Курячі сердечка 300.0 г
-
Цибуля шалот 200.0 г
-
Коричневий цукор
-
Сіль
-
Бальзамічний оцет 60.0 мл
Приготування
-
М’ясо кролика
Відокремити м’ясо від кісток, додати маринад з оливковою олією, приправу до птиці Delikat, чабер, цедру лимона і лимонний сік. -
Курятина
Курячі грудки подрібніть вблендері з вершками і травамив олії Primerba Базилік, а також з оливками, сушеними помідорами і каперсами. Фарш перемішайте і викладіть на м’ясо кролика. Зробіть рулети з фаршем всередині, додатково обгорніть скибочками сушеної шинки.
Загорніть їх в харчову плівку, а потім помістіть у вакуумний пакет, закрийте його і видаліть повітря. Готуйте 60 хвилин за температури 67°C.
-
Соус
Приготуйте соус із зеленим перцем: додайте до нього гарячу воду та проваріть декілька хвилин.
На вершковому маслі підсмажте курячі серця, додайте шалот, нарізаний кільцями завтовшки 2 сантиметри, приправте цукром і сіллю, далі накрийте кришкою і тушкуйте декілька хвилин на повільному вогні.
Влийте бальзамічний оцет, додайте соус і трохи підсмажте на маленькому вогні.