+

М’ясо кролика

Курятина

Соус

  1. М’ясо кролика

    Відокремити м’ясо від кісток, додати маринад з оливковою олією, приправу до птиці Delikat, чабер, цедру лимона і лимонний сік.
  2. Курятина

    Курячі грудки подрібніть вблендері з вершками і травамив олії Primerba Базилік, а також з оливками, сушеними помідорами і каперсами. Фарш перемішайте і викладіть на м’ясо кролика. Зробіть рулети з фаршем всередині, додатково обгорніть скибочками сушеної шинки.

    Загорніть їх в харчову плівку, а потім помістіть у вакуумний пакет, закрийте його і видаліть повітря. Готуйте 60 хвилин за температури 67°C.

  3. Соус

    Приготуйте соус із зеленим перцем: додайте до нього гарячу воду та проваріть декілька хвилин.

    На вершковому маслі підсмажте курячі серця, додайте шалот, нарізаний кільцями завтовшки 2 сантиметри, приправте цукром і сіллю, далі накрийте кришкою і тушкуйте декілька хвилин на повільному вогні.

    Влийте бальзамічний оцет, додайте соус і трохи підсмажте на маленькому вогні.