Тартар з яловичини з маринованим жовтком та спаржею
Інгредієнти
Приготування маринованих яєць
-
Рибний соус 6.0 ст. л.
-
Вустерський соус 8.0 ст. л.
-
Мед 4.0 ст. л.
-
Табаско 4.0 ч. л.
-
Часник подрібнений 4.0 зубчик
-
Устричний соус 6.0 ч. л.
-
Гірчиця 4.0 ч. л.
-
Жовтки свіжі 10.0 шт
Приготування тартару з яловичини
-
Яловичина (фарш) 800.0 г
-
Кетчуп 2.0 ст. л.
-
Сіль і перець, подрібнені вручну
-
Мариновані корнішони 100.0 г
-
Каперси 50.0 г
-
Цибуля шалот 8.0 шт
-
Редька 5.0 шт
-
Спаржа 10.0 шт