Тартар з яловичини з маринованим жовтком та спаржею
![Тартар з яловичини з маринованим жовтком та спаржею – Рецепти Тартар з яловичини з маринованим жовтком та спаржею – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/тартар-з-яловичини-з-маринованим-жовтком-та-спаржею/main-header.jpg)
Інгредієнти
Приготування маринованих яєць
-
Рибний соус 6.0 ст. л.
-
Вустерський соус 8.0 ст. л.
-
Мед 4.0 ст. л.
-
Табаско 4.0 ч. л.
-
Часник подрібнений 4.0 зубчик
-
Устричний соус 6.0 ч. л.
-
Гірчиця 4.0 ч. л.
-
Жовтки свіжі 10.0 шт
Приготування тартару з яловичини
-
Яловичина (фарш) 800.0 г
-
Кетчуп 2.0 ст. л.
-
Сіль і перець, подрібнені вручну
-
Мариновані корнішони 100.0 г
-
Каперси 50.0 г
-
Цибуля шалот 8.0 шт
-
Редька 5.0 шт
-
Спаржа 10.0 шт