Тартар з яловичини з маринованим жовтком та спаржею

Інгредієнти
Приготування маринованих яєць
-
Рибний соус 6.0 ст. л.
-
Вустерський соус 8.0 ст. л.
-
Мед 4.0 ст. л.
-
Табаско 4.0 ч. л.
-
Часник подрібнений 4.0 зубчик
-
Устричний соус 6.0 ч. л.
-
Гірчиця 4.0 ч. л.
-
Жовтки свіжі 10.0 шт
Приготування тартару з яловичини
-
Яловичина (фарш) 800.0 г
-
Кетчуп 2.0 ст. л.
-
Сіль і перець, подрібнені вручну
-
Мариновані корнішони 100.0 г
-
Каперси 50.0 г
-
Цибуля шалот 8.0 шт
-
Редька 5.0 шт
-
Спаржа 10.0 шт
Приготування
-
Приготування маринованих яєць
- Спочатку відокремте жовтки від білків. Змішайте всі інгредієнти маринаду і вилийте його в посуд розміром 15x25см (або посуд GN 1/3).
- Обережно перекладіть жовтки в маринад. Накрийте кришкою і залиште в холодильнику на 12-14годин.
-
Приготування тартару з яловичини
- Гострим ножем подрібніть м’ясо і приправте його соусом Табаско, кетчупом, Вустерським соусом, сіллю і перцем.
- Дрібно наріжте цибулю шалот, мариновані корнішони та каперси.
-
Подавання
- Наріжте цибулю шалот у довжину, змастіть оливковою олією і покладіть у чавунну каструлю. Обсмажуйте до легкого підгоряння.
- Наріжте редьку. Спаржу наріжте невеликими шматочками за діагоналлю.
- За допомогою круглої форми сформуйте порції тартару з яловичини. В середину кожної порції покладіть жовток, вийнятий з маринаду. Прикрасьте страву злегка підгорілою цибулею шалот, листям салату, спаржею та кропом.
- Подавайте з майонезом, змішаним з гірчицею.