+

Овочі

  • Часник 10 г
  • Цибуля 80 г
  • Фенхель 100 г
  • Червона паприка 100 г
  • Олія 40 мл
  • Вода 200 мл
  • Свіжий базилік 5 г
  • Томати Pelati 500 г

Крем-суп

Подача

  • Чипси з фенхеля 10 шт
  • Біла цибуля 5 шт
  1. Овочі

    Часник та овочі нарізати шматочками, змішати з оливковою олією і запікати в духовці до світлого золотисто-коричневого кольору. Далі залити водою і готувати під кришкою до м’якості. До овочів додати томати, листя базиліку і готувати ще кілька хвилин.

    Перемішати суміш утермоміксі.

  2. Крем-суп

    Висипте суху суміш «Тосканський суп» в теплу воду і доведіть до кипіння.

    Змішайте подрібнені овочі з Тосканським супом і приправте за смаком.

  3. Подача

    Подавати з чипсами з фенхеля і білою цибулею.