Тосканський крем-суп
Завдяки вмісту бета-каротину, помідори у Франції вважали афродизіаком та називали pomme de l'amour. Приготований з них Тосканський крем-суп стане цікавою яскравою стравою у меню.

Інгредієнти
Овочі
-
Часник 10.0 г
-
Цибуля 80.0 г
-
Фенхель 100.0 г
-
Червона паприка 100.0 г
-
Олія 40.0 мл
-
Вода 200.0 мл
-
Свіжий базилік 5.0 г
-
Томати Pelati 500.0 г
Крем-суп
-
Вода 800.0 мл
Подача
-
Чипси з фенхеля 10.0 шт
-
Біла цибуля 5.0 шт
Приготування
-
Овочі
Часник та овочі нарізати шматочками, змішати з оливковою олією і запікати в духовці до світлого золотисто-коричневого кольору. Далі залити водою і готувати під кришкою до м’якості.До овочів додати томати, листя базиліку і готувати ще кілька хвилин.
Перемішати суміш утермоміксі.
-
Крем-суп
Висипте суху суміш «Тосканський суп» в теплу воду і доведіть до кипіння.
Змішайте подрібнені овочі з Тосканським супом і приправте за смаком.
-
Подача
Подавати з чипсами з фенхеля і білою цибулею.