Український борщ у новому виконанні
Якщо хочете, щоб борщ зберігав насичений колір, в кінці варіння додайте лимонний сік або якісний оцет, наприклад яблучний.
Інгредієнти
Борщ
-
Олія 40.0 мл
-
Бекон копчений, кубиками 100.0 г
-
Яловичина, лопатка 300.0 г
-
Цибуля, кубиками 100.0 г
-
Вода 2500.0 мл
-
Чорний перець, у горошку 5.0 г
-
Паприка 5.0 г
-
Лавровий лист 5.0 г
-
Буряк сирий, очищений 300.0 г
-
Морква, очищена 150.0 г
-
Солодкий червоний перець, очищений 150.0 г
-
Капуста білокачанна 250.0 г
-
Картопля очищена 300.0 г
-
Цукор 100.0 г
-
Яблучний оцет 20.0 мл
-
Часник 21.0 г
Подача
-
Сметана (20%) 200.0 мл
-
Кріп, подрібнений
-
Зелень петрушки