+

Борщ

Подача

  • Сметана (20%) 200 мл
  • Кріп, подрібнений
  • Зелень петрушки
  1. Борщ

    • На розігріте масло покласти бекон, м'ясо і цибулю та трошки підсмажити. Залити водою, додати Knorr Приправа Делікат Універсальна овочева, спеції та варити під кришкою до готовності.
    • Овочі разом з картоплею нарізати будь-яким способом, додати в юшку і варити на слабкому вогні.
    • Потім додати Knorr Соус Наполі та інші інгредієнти.
    • Борщ закип'ятити, приправити за смаком і відставити.
  2. Подача

    • Борщ накласти порціями, додати сметану, посипати кропом і петрушкою. Подавати з дріжджовою булочкою, змащеною часниковим соусом.