+

Приготування фалафелю

Приготування соусу

  • Натуральний йогурт 225.0 г
  • Кінза свіжа 30.0 г
  • Петрушка свіжа 55.0 г
  • часниковий соус 50.0 г
  • Майонез 225.0 г

Подавання

  • Піта 10.0 шт
  • Помідори 400.0 г
  • Рукола 80.0 г
  • Огірок 400.0 г
  • Перець чилі маринований 50.0 г
  1. Приготування фалафелю

    • Замочіть нут у холодній воді на 24години. Злийте воду, промийте і подрібніть нут разом з цибулею.
    • Додайте дрібно нарізаний часник, петрушку, кінзу, харчову соду,приправу Делікат Універсальну овочеву та інші приправи.
    • Натріть на тертці шкірку лимона, щоб отримати цедру.
    • Змішайте всі інгредієнти і сформуйте кульки розміром з горіх. Обваляйте кульки у кукурудзяному крохмалі та обсмажте у фритюрі.
  2. Приготування соусу

    • Змішайте часниковий соус з йогуртом і майонезом. Додайте дрібно нарізану петрушку та кінзу.
  3. Подавання

    • Подавайте з пітою, підсмаженою на грилі, та овочевим салатом.