Фалафель у піті з часниковим соусом
Страва, що являє собою обсмажені у фритюрі кульки з нуту, походить з Близького Сходу. Фалафель у піті — це вегетаріанський еквівалент кебабу.
![Фалафель у піті з часниковим соусом – Рецепти Фалафель у піті з часниковим соусом – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/фалафель-у-піті-з-часниковим-соусом/main-header.jpg)
Інгредієнти
Приготування фалафелю
-
Нут 500.0 г
-
Цибуля 120.0 г
-
Часник 50.0 г
-
Кмин мелений 10.0 г
-
Насіння кінзи мелене 10.0 г
-
Кардамон 5.0 г
-
Кориця мелена 3.0 г
-
Перець чилі свіжий 5.0 г
-
Харчова сода 10.0 г
-
Сіль 5.0 г
-
Лимон 1.0 шт
-
Кукурудзяний крохмаль 150.0 г
-
Олія 150.0 мл
-
Суміш перців 6.0 г
Приготування соусу
-
Натуральний йогурт 225.0 г
-
Кінза свіжа 30.0 г
-
Петрушка свіжа 55.0 г
-
часниковий соус 50.0 г
-
Майонез 225.0 г
Подавання
-
Піта 10.0 шт
-
Помідори 400.0 г
-
Рукола 80.0 г
-
Огірок 400.0 г
-
Перець чилі маринований 50.0 г