Цепеліни з кроликом і пюре із цибулі, з білими грибами і сухарями
Литовські цепеліни у вишуканому виконанні. З м’ясом кролика ця страва приємно здивує. У рецепті використовуємо класичні складові: цибулю, темний хліб та сушені гриби.

Інгредієнти
Фарш
-
Кролик 600.0 г
-
Жовток 2.0 шт
-
Морква, кубики 70.0 г
-
Вершки (31%) 210.0 мл
Цепеліни
-
Вода 1.0 л
-
Терта цибуля 200.0 г
-
Яйця 1.0 шт
-
Борошно пшеничне 300.0 г
-
Картопляний крохмаль 90.0 г
-
Перетерта картопля 500.0 г
Пюре із цибулі
-
Цибуля 360.0 г
-
Масло 100.0 г
-
Морська сіль
-
Варена картопля 90.0 г
Есенція з кролика
-
Кістки кролика 300.0 г
-
Цибуля порей 60.0 г
-
Корінь петрушки 50.0 г
-
Цибуля 70.0 г
-
Олія 60.0 мл
-
Вода 500.0 мл
-
Спеції (сіль і перець)
Додатки
-
Темний хліб 100.0 г
-
Сушені боровики 50.0 г
-
Пряжене масло 40.0 г
-
Свіжі або заморожені боровики 500.0 г