меню
+

Приготування

  • Олія 60.0 мл
  • Червона паста карі 200.0 г
  • Вода 1.3 л
  • Цукор 60.0 г
  • Рибний соус 30.0 мл
  • Яловичина без кісток
  • Зелений горошок (можна використовувати і свіжоморожений) 200.0 г
  • Помідори чері 400.0 г
  • Сік лайма 60.0 мл
  • Сухе кокосове молоко 1 кг 225.0 г

Подача

  • Жасминовий рис
  1. Приготування

    • На розігрітій олії підсмажте злегка червону пасту карі, долийте теплу воду та додайте кокосове молоко. Перемішайте всі інгредієнти, доведіть до кипіння, додайте цукор та рибний соус.
    • Потім додайте яловичину, порізану на смужки, та тушкуйте все разом до готовності.
    • Під кінець тушкування додайте горошок, половинки помідорів та сік лайма.
  2. Подача

    • Яловичину подавайте з жасминовим рисом.