Червоне карі з яловичиною
Для цієї страви вам не потрібна найдорожча яловичина. Ідеально підійде, наприклад, яловичина для гуляшу, порізана та злегка проварена.
![Червоне карі з яловичиною – Рецепти Червоне карі з яловичиною – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/червоне-карі-з-яловичиною/main-header.jpg)
Інгредієнти
Приготування
-
Олія 60.0 мл
-
Червона паста карі 200.0 г
-
Вода 1.3 л
-
Цукор 60.0 г
-
Рибний соус 30.0 мл
-
Яловичина без кісток
-
Зелений горошок (можна використовувати і свіжоморожений) 200.0 г
-
Помідори чері 400.0 г
-
Сік лайма 60.0 мл
-
Сухе кокосове молоко 1 кг 225.0 г
Подача
-
Жасминовий рис