Червоне карі з яловичиною
Для цієї страви вам не потрібна найдорожча яловичина. Ідеально підійде, наприклад, яловичина для гуляшу, порізана та злегка проварена.

Інгредієнти
Приготування
-
Олія 60 мл
-
Червона паста карі 200 г
-
Вода 1.3 л
-
Цукор 60 г
-
Рибний соус 30 мл
-
Яловичина без кісток
-
Зелений горошок (можна використовувати і свіжоморожений) 200 г
-
Помідори чері 400 г
-
Сік лайма 60 мл
-
Сухе кокосове молоко 1 кг 225 г
Подача
-
Жасминовий рис
Приготування
-
Приготування
- На розігрітій олії підсмажте злегка червону пасту карі, долийте теплу воду та додайте кокосове молоко. Перемішайте всі інгредієнти, доведіть до кипіння, додайте цукор та рибний соус.
- Потім додайте яловичину, порізану на смужки, та тушкуйте все разом до готовності.
- Під кінець тушкування додайте горошок, половинки помідорів та сік лайма.
-
Подача
- Яловичину подавайте з жасминовим рисом.