Шакшука
Назва страви походить від слова «безлад». Саме безлад вона і нагадує. Ця страва — ідеальний вибір для будь-якого випадку.

Інгредієнти
Приготування шакшуки/томатного соусу
-
Оливкова олія 30 мл
-
Селера (черешки) 70 г
-
Приправи: мускатний горіх, кориця, чебрець і копчений солодкий перець
-
Маслини 50 г
-
Приправи: сіль і перець 50 г
-
Яйця 3 шт
-
Томати Pelati 200 г
-
Червона цибуля 1 шт
-
Часник 2 зубчики
Приготування
-
Приготування шакшуки/томатного соусу
- Постійно помішуючи, обсмажте в оливковій олії часник, червону цибулю та селеру.
- Додайте приправи і ретельно обсмажте; слідкуйте, щоб страва не пригоріла. Потім додайте томати у власному соку кубиками, сухий соус Наполі Knorr та маслини. Приправте за смаком сіллю та перцем.
- Розбийте яйця у сковороду, накрийте її і тушкуйте або обсмажуйте яйця, доки вони не згорнуться.
-
Подача
- Подавайте у сковороді, приправивши улюбленими травами.