+

Приготування шакшуки/томатного соусу

  • Оливкова олія 30 мл
  • Часник 11 г
  • Червона цибуля 67 г
  • Селера (черешки) 70 г
  • Приправи: мускатний горіх, кориця, чебрець і копчений солодкий перець
  • Маслини 50 г
  • Приправи: сіль і перець 50 г
  • Яйця 3 шт
  1. Приготування шакшуки/томатного соусу

    • Постійно помішуючи, обсмажте в оливковій олії часник, червону цибулю та селеру.
    • Додайте приправи і ретельно обсмажте; слідкуйте, щоб страва не пригоріла. Потім додайте помідори та маслини. Приправте за смаком сіллю та перцем.
    • Розбийте яйця у сковороду, накрийте її і тушкуйте або обсмажуйте яйця, доки вони не згорнуться.
  2. Подача

    • Подавайте у сковороді, приправивши улюбленими травами.