+

Шніцель

Капуста

  • Квашена капуста 2 кг
  • Коричневий цукор 100 г
  • Вершки (15%) 150 мл
  • Сухе кокосове молоко 100 г
  • Жовта паста карі 60 г

Пюре

Подання

  • Чипси з водоростей для прикраси
  1. Шніцель

    Розділіть м’ясо на 20 шматочків, злегка відбийте і додайте приправи Knorr Delikat.

    Запаніруйте в яйці і панко.

    Підсмажте до жовтого кольору.

  2. Капуста

    Варіть капусту 10-15 хвилин, необхідно, щоб вона залишалася хрусткою.

    Тим часом карамелізуйте цукор, додайте пасту карі і вершки 15%. Закип’ятіть і додайте кокосове молоко.

    Змішайте капусту з підготовленими інгредієнтами.

  3. Пюре

    Пюре засипте у воду температури 85°C, ретельно перемішайте. Через хвилину перемішайте знову.
  4. Подання

    Шніцель подавайте з чипсами з водоростей і капустою з карі.