Шніцель зі свинини з картопляним пюре, тушкованою капустою і карі
Якщо Ви хочете, щоб свиняча відбивна була винятково соковитою і м’якою, замаринуйте її в молоці з улюбленими спеціями.

Інгредієнти
Шніцель
-
Очищена свиняча шия 1200 кг
-
Збиті яйця 4 шт
-
Панко 250 г
-
Олія для смаження
Капуста
-
Квашена капуста 2 кг
-
Коричневий цукор 100 г
-
Вершки (15%) 150 мл
-
Сухе кокосове молоко 100 г
-
Жовта паста карі 60 г
Пюре
-
Вода 1500 л
Подання
-
Чипси з водоростей для прикраси
Приготування
-
Шніцель
Розділіть м’ясо на 20 шматочків, злегка відбийте і додайте приправи Knorr Delikat.
Запаніруйте в яйці і панко.
Підсмажте до жовтого кольору.
-
Капуста
Варіть капусту 10-15 хвилин, необхідно, щоб вона залишалася хрусткою.
Тим часом карамелізуйте цукор, додайте пасту карі і вершки 15%. Закип’ятіть і додайте кокосове молоко.
Змішайте капусту з підготовленими інгредієнтами.
-
Пюре
Пюре засипте у воду температури 85°C, ретельно перемішайте. Через хвилину перемішайте знову. -
Подання
Шніцель подавайте з чипсами з водоростей і капустою з карі.