Шніцель зі свинини з картопляним пюре, тушкованою капустою і карі
Якщо Ви хочете, щоб свиняча відбивна була винятково соковитою і м’якою, замаринуйте її в молоці з улюбленими спеціями.
![Шніцель зі свинини з картопляним пюре, тушкованою капустою і карі – Рецепти Шніцель зі свинини з картопляним пюре, тушкованою капустою і карі – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/шніцель-зі-свинини-з-картопляним-пюре-тушкованою-капустою-і-карі/main-header.jpg)
Інгредієнти
Шніцель
-
Очищена свиняча шия 1200.0 кг
-
Збиті яйця 4.0 шт
-
Панко 250.0 г
-
Олія для смаження
Капуста
-
Квашена капуста 2.0 кг
-
Коричневий цукор 100.0 г
-
Вершки (15%) 150.0 мл
-
Сухе кокосове молоко 100.0 г
-
Жовта паста карі 60.0 г
Пюре
-
Вода 1500.0 л
Подання
-
Чипси з водоростей для прикраси