Яловича шия у власному соку з кнедлями, капустою і хрустким беконом
Традиційно чеські кнедлі формують у вигляді кульок і варять у підсоленій воді. У нашому рецепті цей процес спрощено: пропонуємо розкачати їх ковбаскою діаметром близько 5 см і щільно загорнути в харчову плівку. Це значно полегшить процес приготування кнедлів, особливо для кейтерингу.
Інгредієнти
Яловича шия
-
Яловича шия 1.5 кг
-
Вершкове масло 150.0 г
-
Зелень (петрушка, майоран) за смаком
Соус
-
Овочі, кубики (морква, селера, петрушка, цибуля) 800.0 г
-
Томати Pelati 400.0 г
-
Вода 1.5 г
-
Олія для смаження
-
Knorr Professional Трави в олії Primerba Італійські трави 340 г 15.0 г
-
Червоне вино 200.0 мл
Смажена савойська капуста
-
Савойська капуста 1000.0 г
-
Цибуля 200.0 г
-
Оцет 50.0 мл
-
Вершки (15%) 300.0 мл
-
Knorr Приправа Aroma Mix з маслом і травами 1,1 кг 30.0 г
Кнедлі
-
Пшенична булочка 20.0 шт
-
Молоко 500.0 мл
-
Яйця 6.0 шт
-
Свіжа петрушка 1.0 пучок
-
Чипси з копченого бекону