Білий овочевий крем-суп з оливковою олією з ароматом петрушки (без глютену)
Крем-суп з овочів без глютену
/main-header.jpg)
Інгредієнти
Приготування крем-супу
-
Вода 1600.0 мл
-
Корінь селери 250.0 г
-
Цвітна капуста 500.0 г
-
Корінь петрушки 250.0 г
-
картопля 400.0 г
-
Цибуля 100.0 г
-
Харчова рапсова олія
-
Сіль
Приготування оливкової олії з ароматом петрушки
-
Оливкова олія 100.0 мл
-
Петрушка — 0,25
Приготування
-
Приготування крем-супу
- Постійно помішуючи, обсмажте цибулю в олії. Додайте довільно нарізаний корінь селери та петрушки. Обсмажуйте суміш на повільному вогні протягом деякого часу.
- Додайте воду, картоплю, цвітну капусту та Knorr Professional Трави в олії Primerba Базилік. Відваріть до готовності.
- Перемішайте та приправте за смаком..
-
Приготування оливкової олії з ароматом петрушки
- Бланшуйте петрушку, промийте в холодній воді і процідіть. Налийте оливкову олію на петрушку і нагрійте до 60°C. Витримуйте температуру протягом 5хвилин. Перемішайте або розітріть у ступці ароматизовану оливкову олію і процідіть її через дрібне сито або шматочок марлі.
- Перед подаванням додайте ароматизовану оливкову олію у суп.