Гуляш із сочевиці з додаванням солодкого перцю і печериць
Пам’ятайте, що сочевицю потрібно замочити. Готуйте на слабкому вогні, притиснену чистим рушником. Завдяки цьому зерна будуть цілими. Не виливайте воду після приготування – вона має насичений смак і поживні властивості. Використайте її для підливання до гуляшу, щоби він не був сухим.
 
                Інгредієнти
Гуляш
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Зелена сочевиця 500.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Вода 1500.0 мл
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Цибуля 200.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Часник 20.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Печериці 1.0 кг
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Олія 70.0 мл
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Соєво-грибний соус 60.0 мл
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Кольоровий солодкий перець 400.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Сіль, перець, кмин
Подача
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Дрібна зелена цибуля