+

Рублена свинина

  • Свиняча лопатка 1300 г
  • Мелений червоний перець 60 г
  • Сушений орегано (материнка) 60 г
  • Сіль 50 г
  • Сидр 500 мл

Сальса з коріандром та м'ятою

  • Свіжий коріандр 15 г
  • Листя м'яти 10 г
  • Перець халапеньйо 1 шт
  • Білий винний оцет 15 мл
  • Тмин 3 г
  • Сіль 6 г
  • Оливкова олія 25 мл
  • Часник 15 г
  • Свіжий коріандр 15 г
  • Листя м'яти 10 г
  • Перець халапеньйо 1 шт
  • Білий винний оцет 15 мл
  • Тмин 3 г
  • Сіль 6 г
  • Оливкова олія 25 мл
  • Часник 15 г

  • Ананас 1 шт
  • Кукурудза в качанах 2 шт
  • Тортілья 20 шт
  • Червоноголова капуста 250 г
  • Авокадо 2 шт
  • Лайм 5 шт
  1. Рублена свинина

    • Натерти свинину червоним перцем, орегано та сіллю.
    • Покласти на лист для випікання. Полити лист сидром, прикрити пергаментним папером та фольгою, поставити до духовки на 2½ години, запікати при низькій температурі.
    • Зняти фольгу та папір та запікати ще 30-40 хв., поки м'ясо не стане дуже м'яким.
    • Витягти свинину з духовки, загорнути в тонку фольгу та залишити на 10-15 хв. Потім порубати на шматочки.
  2. Сальса з коріандром та м'ятою

    • Дрібно порізати коріандр, листя м'яти та перець халапеньйо.
    • Додати оцет, сіль, кмин та оливкову олію. Натерти часник, додати до сальси і добре перемішати.