меню
+

Приготування китайських рулетиків

Приготування солодко-гострого соусу чилі

  • Сік лайма 40.0 мл
  • Перець чилі свіжий 1.0 г
  • Часник 6.0 г
  • Кінза свіжа 30.0 г
  • Солодкий соєвий соус 250.0 мл
  1. Приготування китайських рулетиків

    • Наріжте смажене м’ясо тонкими скибочками.
    • Покладіть рисовий папір у гарячу воду на 20секунд. Коли він стане м’яким, витягніть та покладіть його на тканину або просто на рівну поверхню.
    • На рисовий папір намажте базилікову пасту Primerba, викладіть яловичину, нарізані шматочками овочі, нарізане смужками манго та зелень. Покладіть лист салату і щільно закрутіть рулетик.
    • Перед подачеюспрінг-роли можна розрізати навпіл або залишити цілими.
  2. Приготування солодко-гострого соусу чилі

    • Змішайте всі інгредієнти соусу.
  3. Подача

    Подавайтеспрінг-роли з солодко-гострим соусом.