меню
+

Соус

Подача

  • Суміш зелені
  1. Курка

    • Слайси кабачка злегка підсмажте, покладіть на паперові рушники.
    • Зачищене філе без прожилок та шкіри , приправте Приправа Делікат до курки Knorr. Підсмажте з обох боків на олії.
    • На обсмажене куряче філе покладіть слайси кабачка цукіні та загорніть в прошуто або бекон .
    • Тісто розріжте на прямокутники.
    • М'ясо загорніть у тісто та змастіть яйцем.
    • Запікайте при температурі 200⁰C з термоголкою встановленою на температуру 67⁰C.
  2. Соус

    • На оливковій олії злегка підсмажте цибулю з часником та перцем. Додайте вино та випаруйте.
    • Додайте воду, Соус Наполі Knorr, перемішайте та доведіть до кипіння.
    • До киплячого соусу додайте інші інгредієнти та приправте за смаком.
  3. Овочі

    • Всі овочі посипте Приправа Делікат Універсальна Овочева Knorr та зваріть на пару в печі.
  4. Подача

    • Страву покладіть на тарілку та прикрасьте свіжою зеленню.