Лосось Гравлакс з капустою кале на буряковому желе з медово-кроповим соусом
Оригінальна закуска для вишуканого меню.
 
                Інгредієнти
Соус
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Вода 175.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Мед 20.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Свіжий лимонний сік 15.0 мл
Лосось і маринад
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Філе лосося зі шкірою 1.0 кг
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Морська сіль 200.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Цукор 250.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Буряковий сік 500.0 мл
Желе
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Auszpik Knorr 0,8 кг 15.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Спеції: сіль і перець
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Буряковий сік
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Желатин 15.0 г
Декор
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Капуста кале 500.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Червона цибуля 80.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Насіння кунжуту 10.0 г
