меню
+

Фрикадельки

Соус

  • Олія 60.0 мл
  • Баклажан (чищений) 600.0 г
  • Вода 1.3 мл
  • Червона паста карі 200.0 г
  • Сік лайма 20.0 мл
  • Коричневий цукор 35.0 г
  • Зелена цибуля 100.0 г
  • Свіжий перець чилі
  • Сухе кокосове молоко 1 кг 500.0 г
  1. Фрикадельки

    • Фарш перемішайте зі всіма інгредієнтами, посоліть та сформуйте фрикадельки.
    • Фрикадельки підсмажте на олії або у фритюрниці при температурі 170°C.
  2. Соус

    • Червону пасту карі підсмажте на розігрітій олії, залийте водою, додайте кокосове молочко та варіть на повільному вогні.
    • Потім додайте цукор, сік лайма та посоліть за смаком.
    • Коли соус буде готовий, додайте баклажан та фрикадельки. Трохи проваріть.
    • В кінці посипте порізаною зеленою цибулею та перцем чилі.
  3. Подача

    • Подаватиз жасминовим рисом.