меню
+

Приготування супу

Подавання

  • Хліб житній 20.0 скибочок
  • Сир Пармезан 100.0 г
  1. Приготування супу

    • Промийте квасолю і замочіть її в 1літрі води. Відставте на ніч. Готуйте в тій самій воді.
    • Закиньте половину відвареної квасолі в кухонний комбайн. Збивайте до однорідності.
    • Цибулю наріжте великими кубиками, часник подрібніть; обсмажте все в оливковій олії. Додайте нарізану моркву, селеру та цибулю пора. Смажте протягом невеликого часу.
    • Додайте 2л води, що залишилися,приправу Делікат Універсальну овочеву і доведіть до кипіння. Додайте нарізану картоплю і капусту.
    • Після того, як овочі зваряться, додайте квасолеву пасту, пюре з помідорів Pelati і решту вареної квасолі.
    • Доведіть до кипіння і приправте за смаком.
  2. Подавання

    • Подавайте суп у глибоких тарілках зі скибочками хліба, посипаними тертим сиром пармезан.