меню
+

Приготування сочевиці

Приготування овочів

  • Червона цибуля, нарізана кубиками 100.0 г
  • Часник нарізаний 10.0 г
  • Гриби (чверті) 500.0 г
  • Перець свіжий (нарізаний кубиками) 300.0 г
  • Кмин
  • Заморожені овочі (цвітна капуста, броколі, морква) 500.0 г
  • Борошно 50.0 г
  • Сіль
  • Чорний перець
  • Сметана 300.0 г
  • Цибуля шніт 20.0 г
  • Булочки з пшеничного борошна з висівками 10.0 шт
  • Олія для смаження
  1. Приготування сочевиці

    • Промийте сочевицю і залийте половиною води. Дайте їй настоятися кілька годин.
    • Тушкуйте сочевицю з додаванням універсальної приправи Delikat Universal Seasoning, лаврового листа і соєвого соусу до готовності.
  2. Приготування овочів

    • Постійно помішуючи, обсмажте в олії для смаження цибулю і часник разом з грибами, і додайте їх до сочевиці.
    • Залийте рештою води, додайте перець і приправте за смаком кмином.
    • Відваріть до готовності.
    • Додайте розморожені овочі і залиште тушкуватися. Загустіть страву сумішшю невеликої кількості води і борошна. Ще раз доведіть страву до кипіння і приправте за смаком.
    • Подавайте страву зі сметаною, цибулею шніт і булочкою.