меню
+

Суп

  • Цибуля, кубики 80.0 г
  • Цибуля порей, білі стеблі порізані кубиками 50.0 г
  • Петрушка, корінь 100.0 г
  • Селера 50.0 г
  • Вода 2.0 л
  • Knorr Крем-суп Спаржевий суха суміш 1,05 кг 120.0 г
  • Картопля (кубики) 100.0 г
  • Масло 60.0 г
  • Сіль за смаком
  • Цукор за смаком
  • Жовток 2.0 шт
  • Вершки (33%) 150.0 мл

Подача

  • Оливкова олія
  • Зелена петрушка
  • Грінки
  • Верхівки білої спаржі, обсмажені на грилі 10.0 шт
  1. Суп

    Нарубіть петрушку і селеру.

    Обсмажте цибулю, цибулю-порей і терті овочі.

    Додайте 500 мл води і картоплю. Готуйте на повільному вогні під кришкою.

    Потім все перебийте в термоміксі.

    Всипте сухийспаржевий крем-суп у холодну воду, та, помішуючи, доведіть до кипіння. Готуйте на повільному вогні приблизно 3 хвилини, а потім зніміть з вогню.

    Далі додайте овочі і перемішайте.

    Жовтки змішайте з вершками до утворення крему і додайте до страви. Додайте кубики вершкового масла, перемішайте і приправте за смаком.

  2. Подача

    Приготуйте олію з петрушкою: наріжте петрушку і змішайте її з олією, нагрійте, процідіть через марлю.

    Подавайте суп з верхівками засмаженої на грилі спаржі, олією з петрушкою і грінками.