меню
+

Фарш

Цепеліни

Пюре із цибулі

  • Цибуля 360.0 г
  • Масло 100.0 г
  • Морська сіль
  • Варена картопля 90.0 г

Есенція з кролика

Додатки

  • Темний хліб 100.0 г
  • Сушені боровики 50.0 г
  • Пряжене масло 40.0 г
  • Свіжі або заморожені боровики 500.0 г
  1. Фарш

    Поділіть м’ясо на 2 рівні частини. Одну частину поріжте на маленькі кубики, а іншу змішайте з вершками, жовтками і сухим курячим бульйоном, перебийте блендером до однорідної консистенції.

    Змішайте обидві частини, додайте дрібно нарізану петрушку і ошпарену моркву. Розмішайте і поділіть на 10 частин.

  2. Цепеліни

    У кип'ячену воду температурою 85°C додайте картопляне пюре, перемішайте і дайте йому охолонути.

    Змішайте з тертою картоплею і цибулею, додайте яйце і борошно. Вимішайте тісто до однорідної маси.

    Зверніть увагу на різний вміст крохмалю в картоплі: додавайте крохмаль і пшеничне борошно до тих пір, поки тісто не перестане липнути до рук.

    Розділіть тісто на 10 частин, розкачайте тонкі млинці і викладіть фарш. Заверніть їх і зробіть відповідну форму. Варіть 10-12 хвилин, поки цепеліни не спливуть.

  3. Пюре із цибулі

    До очищеної цибулі додайтемасло і посипте сіллю. Загорніть в алюмінієву фольгу і запікайте в духовці за температури 200°C протягом 30 хвилин.

    Далі змішайте теплу цибулю з картоплею і перебийте блендером до отримання однорідної маси.

  4. Есенція з кролика

    Покладіть кістки й очищені овочі в миску, додайте олію і добре перемішайте. Посипте невеликою кількістю борошна. Поставте в розігріту до 230°C духовку. Запікайте до рум’яності.

    Потім перекладіть у каструлю, додайте воду і сухий соус Демі Глас. Готуйте до отримання бажаної консистенції. Приправте сіллю і перцем.

  5. Додатки

    Приготуйте сухарі: висушіть темний хліб і перемішайте із сушеними грибами. Потім змішайте з маслом і запікайте в духовці за температури 120°C протягом 10 хвилин.

    Боровики розріжте навпіл і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.

  6. Подача

    На тарілку викладіть пюре із цибулі, цепеліни, декор, полийте есенцією з кролика і посипте сухариками.