Спаржа
Кухарі та відвідувачі не можуть дочекатися короткого сезону спаржі, щоб насолодитися нею на повну. Які закуски можна зробити зі спаржею?
- біла спаржа з класичним голландським соусом подана з беконом;
- біла спаржа з сиром бурата та мигдальними пластівцями;
- зелена спаржа на грилі, загорнута в шинку або бекон;
- зелена спаржа та терин з лосося;
- бланшована спаржа з полуницею та базиліком Knorr Professional Primerba basil.
![](/natkhnennja-dlja-shefa/sezonni-propozicii/wesniani-zakusky/_jcr_content/parsys/content/textimage_copy/image.img.png/1621328144819.png)
Спаржа також надає класичним закускам цікавого смаку та ефектного вигляду. Не пропустіть наші рекомендації щодо весняного тартару з яловичини з в’яленим жовтком і спаржею, що подається з редькою та бурячинням.
![](/natkhnennja-dlja-shefa/sezonni-propozicii/wesniani-zakusky/_jcr_content/parsys/content/textimage_copy_1776782123/image.img.png/1621328153017.png)
Полуниця
Усі люблять полуницю. Навесні, після стількох місяців туги за солодким і соковитим смаком ягід, відвідувачі просто не можуть насититися полуницею. Тому варто використовувати полуницю не лише в десертах та випічці, а ще й у закусках та основних стравах.
Полуниця чудово смакує з м’якими сирами. Спробуйте сезонну «родзинку» в класичному салаті «Капрезе»: замініть помідори на полуницю, або покладіть ягоди на кростіні зі свіжим сиром, листям базиліка та свіжомеленим духм’яним перцем.
Також можна додати полуницю в салат або зробити полуничну заправку, використовуючи заправку для салату з садових трав Knorr Garden salad dressing. Потрібно лише приготувати заправку, додати полуничне пюре, дрібно нарізані фрукти та трохи цукру, щоб підкреслити природну солодкість.
![](/natkhnennja-dlja-shefa/sezonni-propozicii/wesniani-zakusky/_jcr_content/parsys/content/textimage_copy_785543239/image.img.png/1621328157625.png)
Бурячиння та щавель
Молоде бурячиння та щавель мають багато відданих шанувальників. Можна використовувати ці інгредієнти для приготування супів, гарячих і холодних, зокрема супу на основі маслянки або йогурту, що подається зі звареними в круту яйцями або яйцями пашот. Однак це не єдиний спосіб приготування смачного листя.
З бурячинням можна приготувати міні-кіш, який подається з зеленню, свіжим салатом, м’яким сиром, смаженими волоськими горіхами та заправкою для грецького салату Knorr Greek salad dressing, або міні-шакшуку зі свіжою цибулею.
Щавель чудово доповнить смак салату з табуле й булгуром, м’ятою, петрушкою та свіжими овочами. Він також стане гарною основою для салатів, наприклад, з бланшованим горошком або квашеною бебі-редискою, який можна подати із заправкою для грецького салату Knorr Greek salad dressing.
![](/natkhnennja-dlja-shefa/sezonni-propozicii/wesniani-zakusky/_jcr_content/parsys/content/textimage_copy_382353341/image.img.png/1621328162750.png)
Ревінь
Хрусткий освіжаючий ревінь дивовижно смакує не лише в десертах. Можна приготувати чатні, який подається з бланшованими сезонними овочами або овочами, засмаженими в тісті з нутового борошна, або з гарячими булочками з вершковим сиром.
Дрібно нарізаний ревінь чудово смакує в сальсі з томатів або манго, зокрема, в мексиканських стравах. Приготуйте рівень, додайте до салату, наприклад, із лососем і заправкою для салату з кропом Knorr Dill salad dressing.
![](/natkhnennja-dlja-shefa/sezonni-propozicii/wesniani-zakusky/_jcr_content/parsys/content/textimage_copy_1574350786/image.img.png/1621328170742.png)