Шукайте тут кілька ідей для легких страв «з горщика», які зігріють серця ваших гостей.
Ситні супи
Супи можуть бути не лише зігріваючою першою стравою — просто додайте кілька додаткових інгредієнтів, включаючи зернові та білок, щоб легко перетворити суп на повноцінну основну страву.
Якщо ваші гості люблять традиційні смаки, запропонуйте їм насичений український борщ, з квасолею та картоплею, або суп Журек Knorr з ковбасками та круто звареним яйцем, поданий у хлібній мисці. Якщо вони віддають перевагу сучасним кулінарним тенденціям, їм напевно сподобаються супи із Азії, такі як фо-бо або рамен, чи-то європейські ф’южн страви, такі як суп з лазаньї. Щоб приготувати суп із лазаньї з найменшими часовими витратами, просто приготуйте за інструкцією Тосканський суп Knorr , додайте овочі, фарш та подрібнені листи лазаньї, засипте зверху сиром і запікайте.
А для найбільш вимогливих гостей спробуйте:
- Knorr Суп-пюре з Лисичок зі смаженими лисичками, картоплею конфі та розмарином.
- Вершковий суп з білими грибами Knorr з додаванням білих грибів та крокетом з оленини.
- Крем-суп із білох спаржі з кокосовим молоком та манговою приправою.
М’ясні рагу
Рагу з м’яса не повинні бути дорогими, важкими у приготуванні чи ... нудними. Експериментуйте з різними видами м’яса та субпродуктів, створюйте нові соуси та додайте овочі та зелень, щоб кожен раз, коли ви готуєте рагу, страва змінювалася.
Під час приготування класичної версії ви можете пришвидшити процес, використовуючи яловичий бульйон Knorr або курячий бульйон Knorr для тушкування м’яса. Це швидко додасть вашій страві бажаного глибокого смаку і аромату.
Якщо ви хочете отримати особливо насичений смак з відтінком умамі, спробуйте додати соус Демі Глас Knorr. Ви помітите його сильний аромат та оксамитову текстуру за кілька секунд.
Якщо ви готуєте рагу з яловичини з болгарським перцем та грибами, ніжно-гострий соус із зеленого перцю Knorr ідеально доповнить його, а куряче рагу з морквою та горохом чудово поєднується з лимонно-масляним соусом Knorr.
Тушковані овочі
Майте на увазі, що дедалі більше гостей уникають м’яса за станом здоров’я чи з інших причин. Гарний вибір рагу з бобовими, грибами та овочами, швидше за все, приверне їх увагу до вашого ресторану.
Готуючи овочеву страву в одному горщику, варто додати правильний бульйон, який миттєво надасть насиченого смаку та аромату і збалансує всі інгредієнти. Гарним рішенням для овочевих страв може стати грибний бульйон Knorr, з його глибоким кольором і апетитним ароматом. Щоб надати ще більше насичених грибних ноток, можна використовувати грибний соус Knorr, він також допоможе зробити рагу більш густим та наваристим. Наш гуляш із темної сочевиці з перцем та грибами — ще одна чудова ідея смачного овочевого рагу. Рецепт дивіться тут.
Овочеві страви також чудово поєднуються з томатними соусами, такими як соус Knorr Наполі. Ви можете використовувати його як основу для овочевого лечо, рагу з білої квасолі з коренеплодами або італійського сезонного рагу з овочів та квасолі.
Якщо ж ви надаєте перевагу білому соусу, він найкраще поєднується з нутом та ніжними на смак овочами. Тушкуйте ваші інгредієнти у соусі Knorr Холландез або запікайте у соусі Бешамель Knorr.