меню

1. Різноманітність натуральних флавоноїдів.

Поліфеноли - органічні сполуки, які природно зустрічаються в рослинах. Флавоноїди є однією з груп поліфенолів, і чай є їх багатим джерелом. Їх можна також знайти у фруктах, овочах та фруктових соках.

2. Нуль калорій *

*чай без додавання молока або цукру

3. Правильне зволоження тіла.

Настій зеленого чаю на 99% складається з води, тому він у приємний і смачний спосіб підтримує правильне зволоження тіла.

Вживання чаю без цукру та молока є відмінним способом досягти рекомендованого щоденного споживання рідини.

Alt Image Text

4. Зелений чай містить L-теанін і менше кофеїну, ніж еспресо

І чай, і кава містять кофеїн, але вони також складаються з різних поліфенолів, які відповідають за надання характерного смаку. Вміст кофеїну в чаї та каві змінюється залежно від використовуваних сортів, розміру порції, а також від способу приготування напоїв. З іншого боку, зварений чай містить, в середньому, в два рази менше кофеїну, ніж у аналогічній кількості завареної кави (40 мг кофеїну в чашці чаю порівняно з 80 мг кофеїну в чашці кави). Більше того, чай містить корисну амінокислоту під назвою L-theanine.

5. Відмінний смак.

З лінійки зелених чаїв Lipton ви можете обрати: зелений чай з м'ятою, цитрусовими або класичний зелений чай.

Alt Image Text

Мистецтво заварювання зеленого чаю

Ми починаємо зі свіжої, холодної води.

Кип’ятимо воду, але дозволяємо їй злегка охолонути перед тим, як заливаємо нею чай.

Наливаємо воду і даємо чайним листочкам розкрити свій аромат.

… Чекаємо лише дві хвилини, щоб відчути цей райський смак.

 

Саме час насолодитися відновлюючим смаком цього виняткового напою!