1. Різноманітність натуральних флавоноїдів.
Поліфеноли - органічні сполуки, які природно зустрічаються в рослинах. Флавоноїди є однією з груп поліфенолів, і чай є їх багатим джерелом. Їх можна також знайти у фруктах, овочах та фруктових соках.
2. Нуль калорій *
*чай без додавання молока або цукру
3. Правильне зволоження тіла.
Настій зеленого чаю на 99% складається з води, тому він у приємний і смачний спосіб підтримує правильне зволоження тіла.
Вживання чаю без цукру та молока є відмінним способом досягти рекомендованого щоденного споживання рідини.
4. Зелений чай містить L-теанін і менше кофеїну, ніж еспресо
І чай, і кава містять кофеїн, але вони також складаються з різних поліфенолів, які відповідають за надання характерного смаку. Вміст кофеїну в чаї та каві змінюється залежно від використовуваних сортів, розміру порції, а також від способу приготування напоїв. З іншого боку, зварений чай містить, в середньому, в два рази менше кофеїну, ніж у аналогічній кількості завареної кави (40 мг кофеїну в чашці чаю порівняно з 80 мг кофеїну в чашці кави). Більше того, чай містить корисну амінокислоту під назвою L-theanine.
5. Відмінний смак.
З лінійки зелених чаїв Lipton ви можете обрати: зелений чай з м'ятою, цитрусовими або класичний зелений чай.
Мистецтво заварювання зеленого чаю
Ми починаємо зі свіжої, холодної води.
Кип’ятимо воду, але дозволяємо їй злегка охолонути перед тим, як заливаємо нею чай.
Наливаємо воду і даємо чайним листочкам розкрити свій аромат.
… Чекаємо лише дві хвилини, щоб відчути цей райський смак.