Варені овочі, що подаються у ємності з підігрівом

Якщо ви коли-небудь подавали варені або приготовані на пару овочі на фуршеті, ви напевно помічали, що з часом вони втрачали соковитість.

Що зробити, щоб овочі, як-от цвітна капуста, броколі, морква, брюссельська капуста, стручкова квасоля або спаржа довше залишалися свіжими у пристроях із підігрівом?

  1. Використовуйте панірувальні сухарі. Традиційний верхній шар для овочевих запіканок чудово підійде, хоча й не буде плюсом для зовнішнього вигляду страви — панірувальні сухарі треба добре перемішати з овочами, щоб вони були рівномірно і повністю вкриті, проте колір панірування стане у страві домінуючим.
  2. Використовуйте олію. Невелика кількість олії допоможе овочам не втратити вологу, колір і смак. Але майте на увазі, що навіть найм’якіша олія впливає на смак страви, а деяким гостям це може бути не до вподоби.
  3. Скористайтеся маслом із сумішшю трав Knorr Aroma Mix. Це масляна заправка з ретельно підібраними травами і спеціями (петрушкою, майораном, чабером, мускатним горіхом, білим перцем і любистком) надасть стравам із овочів неперевершеного смаку і вам не треба додавати до овочів інших приправ.

Також вона додасть овочам природного блиску і допоможе зберегти смак, аромат та інші якості страви у пристрої з підігрівом.

 

Щоб дізнатися рецепт приготування зеленої квасолі з приправою Knorr Aroma Mix, яка чудово смакуватиме з філе індички з сушеними помідорами, а також побачити безліч інших рецептів, — завітайте сюди.

Ідеальні вареники, що подаються у каструлі з підігрівом

Приготовані вами вареники зазвичай злипаються у ємності з підігрівом? Ця проблема знайома не тільки вам. Скористайтеся ідеями наших шеф-кухарів.

Після того, як вареники будуть готові, занурте їх у холодну воду, вийміть і поставте вихолоняти. Безпосередньо перед подачею на стіл розігрійте їх у киплячій воді, потім злийте воду й додайте Приправу з беконом із цибулею Knorr Aroma Mix.

Бекон із цибулею Knorr Aroma Mix додає неповторного аромату стравам, що містять крохмаль і не дає вареникам злипатися у каструлі з підігрівом.

Смачні страви з рису та інших круп, подані у марміті

Страви, приготовані з різних круп, зокрема з рису і гречки також часто підсихають у марміті. Щоб цього не було, додайте до страви трохи масла або легку заправку. Обирайте заправки, які не зроблять вашу страву водянистою, а навпаки у міру збагатять її смак.

Заправка бекон із цибулею Knorr Aroma Mix додає виразних ароматів смаженої цибулі й бекону і чудово поєднується з гречкою чи рисом. З іншого боку, масло із травами Knorr Aroma Mix має свіжий ніжний аромат завдяки різноманітному складу трав. Ця заправка ідеально підійде до нейтральніших круп, як-от перлової або ячної.