меню

Інтенсивна робота - це повсякденна реальність для шеф-кухарів, тому підтримка просто незамінна. Окрім додаткової пари рук та потрібного обладнання, ви можете використовувати високоякісні професійні продукти, які скоротять час приготування та забезпечать стабільний, гармонійний смак, підкреслений чудовим ароматом. Наші свіжі новинки допоможуть вам із усім вищезазначеним. 

Бездоганно ніжні супи

Традиційний суп слід готувати досить довго, щоб він набув глибокого аромату та смаку. Ми не завжди можемо дозволити собі чекати багато годин. І саме в такому випадку нові супи Knorr можуть врятувати день, оскільки їх можна використовувати як окрему страву, так і як основу для подальших експериментів.

Knorr Тосканський суп

Knorr Тосканський суп

Цей витончений суп нагадує італійський бенкет завдяки аромату стиглих помідорів та оливкової олії.

Його можна подавати одразу після приготування, але кухарі також вважають його надзвичайно корисним і для створення власних кулінарних новинок. Досить додати вершки або маскарпоне, смажені або запечені овочі, нут або овочеві чіпси, щоб створити виняткову страву.

Knorr Крем-суп Спаржевий

Knorr Крем-суп Спаржевий

Його ніжна текстура та глибокий аромат спаржі змусять вас забути, що сезон цього розкішного овоча триває так недовго. На смак він буде ще краще у поєднанні з пасерованими стеблами спаржі, настояною олією або зеленим песто.

 

Knorr Крем-суп з білих грибів

Knorr Крем-суп з білих грибів

Благородний смак білого гриба в супі, який потребує всього декілька хвилин для приготування. Його можна використовувати не тільки як суп, але і як основу для грибного соусу або начинки з ароматом боровиків.

Якщо подавати його як суп, чудовим доповненням буде трохи бекону або гарбуза, які ідеально поєднуються з білим грибом.

 

Knorr суп Журек

Knorr суп Журек

Традиційний кислий житній суп на основі кислої закваски - це виклик, але Knorr дозволяє вам без проблем готувати цей смачний суп або використовувати його як альтернативу заквасці.

Основна страва за 1 мить

Правильна підготовка м'яса або риби - це завжди трудомісткий процес - ми кладемо м'ясні або рибні слайси в розсіл або пахту, маринуємо їх, а іноді обсмажуємо або варимо їх у су-від годинами.

Ось чому приготування інших складових страви не має тривати занадто довго. Щоб заощадити час на заправку варених овочів, таких як морква, брюссельська капуста, брокколі, зелена квасоля та інші, ми можемо додати ароматну суміш Aroma Mix з маслом і травами Knorr або приправу Aroma Mix з беконом та цибулею Knorr. Ці суміші спецій додадуть апетитного аромату та привабливого блиску нашим стравам, водночас запобігаючи їх висиханню та обвітрюванню в посуді.

Більше того, соуси з м'яса та риби з насиченим смаком та ароматом вже не будуть викликом. Ви можете спробувати наші новинки Knorr - гострий традиційний соус з зеленим перцем Knorr та ніжний, вершковий лимонно-масляний соус Knorr.

Якщо ви хочете заощадити час на приготуванні картоплі, ідеальним помічником буде картопляне пюре Knorr. Воно вже містить молоко, і тому достатньо додати води, щоб приготувати гарнір миттєво.

Хоча класичне пюре високо цінується тими гостями, які полюбляють більш традиційну кухню, ця страва не буде нудною. Просто додайте томати та базилік до картопляного пюре Knorr, щоб створити унікальний гарнір для м'яса, як у нашому рецепті Свинячої вирізки sous-vide з томатно-картопляним пюре.

Завжди свіжі салати

Легкі салати, вершкові заправки та вишукані закуски - все це можна приготувати без проблем завдяки новинкам серед салатних заправок Knorr.

Knorr Грецька салатна заправка – це середземноморська суміш трав і спецій, таких як орегано, розмарин і часник. Просто додайте води та олії, щоб створити вишуканий вінегрет до вашого класичного грецького салату.

Але це ще не все. Соус також може грати роль приправи для овочів, риби чи птиці.

Більше того, в салатній заправці з кропом Knorr можна знайти знайомі місцеві кріп та петрушку. Ви можете змішати заправку з водою та олією, щоб створити дресінг для традиційних салатів, або додати її в майонез, сметану або йогурт, щоб отримати кремову салатну заправку і закуску або приправити тзацікі.