меню

Кремовий чи прозорий?

Які супи найкраще підходять для доставки додому? Виберіть найпопулярніші серед ваших гостей, але водночас переконайтеся, що їх можна акуратно доставити їм додому. Насправді, ви можете пропонувати навинос як крем-супи, так і їхніх прозорих побратимів. Проте не можна доставляти супи з запеченими інгредієнтами, як-от грінки (наприклад, цибулевий суп) або запечена скоринка.

Для створення меню супів із доставкою додому найкраще пасують інгредієнти, що прості в приготуванні та мають помірну ціну, наприклад, м’ясо або овочі. Якщо вашим клієнтам подобається італійська кухня, тосканський томатний суп Knorr з інтенсивним смаком дозрілих на сонці помідорів стане чудовим вибором. Якщо вони віддають перевагу традиційній, але вишуканій кухні, за основу можна взяти вершковий суп із лисичками або суп з білими грибами Knorr.

Приготування супів Knorr займає лічені хвилини, а смак завжди залишається незмінним. Ви можете використовувати їх як основу для будь-якого виду супу.

Обирайте якісні тверді інгредієнти

Пропонуючи супи зі шматочками овочів або м’яса, макаронами або рисом, слідкуйте, щоб кожна порція містила потрібну кількість інгредієнтів. Коли люди замовляють гуляш або ситний польський суп Журек із ковбасою (за основу можна взяти суп журек Knorr), ніхто не хоче отримати лише рідину без м’яса та овочів.

Створюючи рецепт супу, визначте вдале співвідношення бульйону до інгредієнтів для будь-якої порції. Це полегшить фасування супів для доставки.

Паковання: миска, чашка чи термосклеєна коробка?

Перший крок до успіху — знайти паковання, що не протікає. Якщо після доставки порція зменшиться вдвічі, більше цього клієнта можна не чекати.

Обираючи популярні паковання з пінопласту або пластику, перевірте їх на щільність і міцність кришки. Альтернативою є паперові стаканчики. Вони дещо гірше зберігають страву гарячою, але зазвичай менше протікають і подобаються поціновувачам екологічно чистих рішень.

Якщо ви хочете бути цілковито впевненими, що контейнер не протече та суп не проллється, придбайте термосклеювальний пристрій.

Найчастіше для термосклеювання використовується пластикове паковання. Якщо ж ви волієте зменшити споживання пластику або ваші гості гостро ставляться до проблем довкілля, можливо, варто поставити питання герметичності на другий план.

Сумісність контейнера та супу

Окрім екологічної свідомості та захисту від розливу, ще одним важливим аспектом під час вибору правильної тари є відповідність характеру страви. Наприклад, якщо ви подаєте корисні овочеві супи, надайте перевагу екологічно чистим картонним контейнерам. Азійські супи, навпаки, чудово поєднуються з чорною пластиковою тарою.

Фо або рамен потребують ще ретельнішого обмірковування паковання. Під час фасування в’єтнамського фо бульйон із локшиною варто покласти в одну тару, а м’ясо та зелень — в іншу, щоби клієнт сам міг вирішити, скільки м’яса чи зелені додати до супу.

Подавання рамена потребує дуже елегантного розташування всіх інгредієнтів. Вдалим рішенням буде подати бульйон у меншій тарі, тоді як усі інші інгредієнти розмістити в більшій мисці, куди клієнт зможе налити бульйон безпосередньо перед споживанням. Так інгредієнти не бовтатимуться в рідині.

Інгредієнти для супу: разом чи окремо?

Під час транспортування сухих інгредієнтів разом із бульйоном грінки, наприклад, розм’якнуть, зелень і яйця опустяться на дно, а ложка сметани на поверхні просто перемішається з рідиною. Краще буде доставити ці інгредієнти в невеликих контейнерах окремо, щоби клієнт сам додав їх удома.

Ви можете скористатися цією порадою, готуючи наш крем-суп із білими грибами та гарбузовим пюре: налийте суп у контейнер для супу, а шматочки білих грибів, гарбузове пюре, смажену цибулю та пучок зелені покладіть в окремий контейнер.

Якщо у вас є термосклеювальний пристрій, можна подати суп у тарі з двома відсіками: один для супу, а інший для решти інгредієнтів або хліба. Так клієнт отримає гарну страву, яку приємно їсти.