Просто, популярно, ефективно — цей тренд дає великі можливості.

Мініатюрний бургер на паличці приверне увагу своєю незвичністю. Він не менш смачний, ніж великий, але при цьому малий та зручний. Проколіть дерев’яною шпажкою мініатюрну котлету, булочку, сир та салат — і бургер на паличці готовий.

Овочевий шашлик-веселка — відповідає тренду на веганство та вегетаріанство. Червоний, жовтий та зелений перець, червона капуста, кабачок та помідори чері зроблять гриль яскравішим.

М’ясо на кістці легко перетворити на «ягня на шпажці »: просто візьміть баранину на кістці і поріжте на зручні порції. Замаринуйте, додайте спецій та приготуйте на грилі — смакота!

Також цю техніку можна застосувати для курки.