Не будемо гаяти час на пошуки однієї універсальної страви-символу Америки, а краще поглянемо, що їдять американці в різних регіонах.

Південь

Королівство кукурудзи. Основні страви цього регіону — це грітс (варена кукурудзяна каша), який зазвичай їдять на сніданок, і, звісно ж, найкращий кукурудзяний хліб.

Найпопулярнішою м’ясною стравою є смажена курка, але смажене на грилі червоне м’ясо і варений окіст також користуються популярністю.

У Луїзіані можна скуштувати креольську кухню, зокрема, таку страву як джамбалайя — горщик, наповнений рисом, болгарським перцем і помідорами, змішаними з морепродуктами, куркою або ковбасою.

Середній Захід

Кухня Середнього Заходу поживна і висококалорійна. Основна страва дня зазвичай включає в себе жирне м’ясо і картоплю.

У минулому в цьому регіоні було багато кар’єрів і шахт. Тому тут так популярні пироги з м’ясом — їх легко упакувати і взяти з собою на роботу.

Регіон також став домівкою для багатьох німецьких переселенців, що пояснює популярність квашеної капусти і братвурста (смажених сосисок).

Каліфорнія і західне узбережжя

У Каліфорнії популярним є все, що пов’язано зі здоровим способом життя. Тому жителі цього регіону частіше за інших готують вдома. Свіжі фрукти та овочі є на кожному столі. Особливою популярністю користується авокадо.

Рідною в цьому регіоні стала мексиканська кухня. Як закуску часто подають тако, а багато основних страв приправляють характерними мексиканськими прянощами.