Не будь-яка корисна їжа є низькокалорійною

Пам’ятайте, що існує багато корисної їжі, яка багата на жири та цукор, а отже містить багато калорій.

Якщо ви хочете обслуговувати клієнтів, які дотримуються низькокалорійної дієти, не використовуйте у своїй десертах інгредієнти з високим вмістом жирів та цукру.

Низькокалорійні десерти

Можливо ви не знаєте, але багато популярних десертів можна приготувати з нежирних, низькокалорійних інгредієнтів. Ось декілька пропозицій, які вразять ваших клієнтів.

Безе з фруктами без цукру

Безе з фруктами без цукру

Чи знаєте ви, що готуючи безе, можна замінити цукор цукрозамінником? Звісно, воно не буде настільки глазурованим, як традиційне безе, але буде не менш смачним.

Подавайте міні-безе із сезонними фруктами та листочками м’яти.

Фруктовий сорбет

Фруктовий сорбет

Солодкі фрукти, як-от ананас, манго та груші, можна використовувати для приготування соковитого сорбету, до якого не потрібно додавати цукор.

Фрукти на грилі

Фрукти на грилі

Фрукти на грилі — це чудовий варіант десерту взимку. Ваш вибір фруктів визначає спосіб їхньої подачі.

Ви можете полити ананас ромом та лаймовим соком, подавати персики зі знежиреним йогуртом та м’ятою та посипати груші корицею

Смузі-боули

Смузі-боули

Хоча їхня популярність сягнула піку декілька років тому, люди, які дотримуються дієти, досі часто обирають їх на десерт.

Смузі-боул містить заморожений смузі з привабливо викладеним наповненням: свіжими та сушеними фруктами, смаженими вівсяними пластівцями, знежиреним какао порошком або їстівними квітами.

Бананове морозиво

Бананове морозиво

Вам це може здатися дивним, але бананове морозиво — це найулюбленіший десерт людей, які дотримуються низькокалорійної дієти. Спосіб його приготування досить простий: просто наріжте скибочками банан, заморозьте, а потім подрібніть його у блендері до однорідного стану.

Знову заморозьте суміш та подавайте морозиво кульками.

Додавайте корицю, листя м’яти, каву, ягоди або знежирене какао та створюйте бананове морозиво різних смаків.

Фруктове желе

Фруктове желе

Проявіть фантазію для подачі фруктового желе. Наприклад, подайте його нарізаним, як м’ясний тартар.

Не забувайте використовувати некалорійний цукрозамінник замість цукру!