меню

Коли йдеться про роботу закладів громадського харчування, найвищим пріоритетом має бути забезпечення гігієни на кухні. Скористайтесь цим контрольним списком з прибирання службових приміщень і зони обслуговування ресторану, щоб забезпечити дотримання правил гігієни на вашій кухні.

  • КОНТРОЛЬНИЙ СПИСОК ДЛЯ СЛУЖБОВОЇ ЗОНИ:

    КОНТРОЛЬНИЙ СПИСОК ДЛЯ ЗОНИ ОБСЛУГОВУВАННЯ:

    Щодня:

    Щодня:

    • Миття всіх поверхонь (включно з обробними дошками та приладдям)
    • Миття фризерів для морозива та інших автоматів
    • Витирання фритюрниць
    • Очищення та миття кошиків для сміття та збору матеріалів для вторинної переробки.
    • Миття підлоги (включно з холодильними приміщеннями)
    • Заміна підкладок з фольги на грилі
    • Прання всіх фартухів, кухонних серветок і кухарського одягу
    • Очищення грилів
    • Очищення та миття кошиків для сміття
    • Маркування та накривання всіх продуктів харчування
    • Дезінфекція жиро вловлювальних фільтрів у посудомийній машині.
    • Миття столів
    • Очищення барних диспенсерів для напоїв, кранів і мийок.
    • Очищення всіх поверхонь: стільців, столів, шинквасу та стійок
    • Прибирання підлоги пилососом
    • Миття підлоги
    • Прибирання в усіх туалетах кілька разів за зміну
    • Очищення меню
    • Протирання настільних комплектів зі спеціями
    • Витирання пилу з полиць та декоративних елементів
    • Заміна ганчірок для бару

    Щотижня:

    Щотижня:

     

    • Очищення та дезінфекція холодильників, охолоджувачів, камер зберігання охолоджених продуктів та плит (згідно з інструкціями виробника)
    • Миття стін (у разі потреби)
    • Очищення вхідної групи (скляні двері, дверні ручки та рами)
    • Очищення пилососом підлоги та килимових покриттів
    • Дезінфікування кавових автоматів
    • Прочищення підлогових стоків очисними засобами

     

    • Миття рам картин, стельових вентиляторів, стін (у разі потреби)
    • Миття плінтусів.
    • Протирання ніжок стільців і столів.

    Щомісяця:

     
    • Очищення від жиру (обсмажувальні апарати, варильні поверхні, духові шафи та плити)
    • Протирання морозильних камер
    • Спорожнення та чищення бункеру для льоду
    • Миття стель
    • Миття та перевірка кухонного приладдя (гострота ножів, температура холодильника, калібрування духової шафи та термометрів)
     
Завантажте контрольний список з прибирання в ресторані!

Завантажте контрольний список з прибирання в ресторані!

Зручний шаблон для використання у службових приміщеннях та зоні обслуговування, щоб забезпечити бездоганну чистоту в ресторані!

Завантажити