Коли йдеться про роботу закладів громадського харчування, найвищим пріоритетом має бути забезпечення гігієни на кухні. Скористайтесь цим контрольним списком з прибирання службових приміщень і зони обслуговування ресторану, щоб забезпечити дотримання правил гігієни на вашій кухні.
- 
                
                
КОНТРОЛЬНИЙ СПИСОК ДЛЯ СЛУЖБОВОЇ ЗОНИ:
КОНТРОЛЬНИЙ СПИСОК ДЛЯ ЗОНИ ОБСЛУГОВУВАННЯ:
Щодня:
Щодня:
- Миття всіх поверхонь (включно з обробними дошками та приладдям)
 - Миття фризерів для морозива та інших автоматів
 - Витирання фритюрниць
 - Очищення та миття кошиків для сміття та збору матеріалів для вторинної переробки.
 - Миття підлоги (включно з холодильними приміщеннями)
 - Заміна підкладок з фольги на грилі
 - Прання всіх фартухів, кухонних серветок і кухарського одягу
 - Очищення грилів
 - Очищення та миття кошиків для сміття
 - Маркування та накривання всіх продуктів харчування
 - Дезінфекція жиро вловлювальних фільтрів у посудомийній машині.
 - Миття столів
 - Очищення барних диспенсерів для напоїв, кранів і мийок.
 
- Очищення всіх поверхонь: стільців, столів, шинквасу та стійок
 - Прибирання підлоги пилососом
 - Миття підлоги
 - Прибирання в усіх туалетах кілька разів за зміну
 - Очищення меню
 - Протирання настільних комплектів зі спеціями
 - Витирання пилу з полиць та декоративних елементів
 - Заміна ганчірок для бару
 
Щотижня:
Щотижня:
- Очищення та дезінфекція холодильників, охолоджувачів, камер зберігання охолоджених продуктів та плит (згідно з інструкціями виробника)
 - Миття стін (у разі потреби)
 - Очищення вхідної групи (скляні двері, дверні ручки та рами)
 - Очищення пилососом підлоги та килимових покриттів
 - Дезінфікування кавових автоматів
 - Прочищення підлогових стоків очисними засобами
 
- Миття рам картин, стельових вентиляторів, стін (у разі потреби)
 - Миття плінтусів.
 - Протирання ніжок стільців і столів.
 
Щомісяця:
- Очищення від жиру (обсмажувальні апарати, варильні поверхні, духові шафи та плити)
 - Протирання морозильних камер
 - Спорожнення та чищення бункеру для льоду
 - Миття стель
 - Миття та перевірка кухонного приладдя (гострота ножів, температура холодильника, калібрування духової шафи та термометрів)
 
 
                
            Завантажте контрольний список з прибирання в ресторані!
Зручний шаблон для використання у службових приміщеннях та зоні обслуговування, щоб забезпечити бездоганну чистоту в ресторані!