Безпека їжі
Все, що вам потрібно знати про безпеку харчових продуктів, щоб ваш бізнес ефективно працював протягом COVID-19
-
3 хв на читання
8 рекомендацій шеф-кухарям щодо безпеки харчових продуктів
Прочитайте вісім рекомендацій з дотримання харчової гігієни та безпеки харчових продуктів для шеф-кухарів.
-
8 найпоширеніших харчових продуктів, які спричиняють алергію
Дізнайтеся, у яких харчових продуктах можна з високою ймовірністю знайти вісім харчових алергенів, що найчастіше спричиняють ал...
-
7 хв на читання
Контрольний список з прибирання ресторану
Зробіть гігієну у вашому ресторані найвищим пріоритетом за допомогою зручного контрольного списку з прибирання службових приміщ...
-
7 хв на читання
Контрольний список з обслуговування клієнтів з алергією на харчові продукти
Дбайте про задоволення дієтичних запитів відвідувачів та усунення алергенів завдяки контрольному списку алергенів для службових...
-
Контрольний список HACCP
Як шеф-кухар, ви маєте бути певні, що їжа, яку ви подаєте, смачна, поживна і, що найважливіше, безпечна для вживання. Якщо стан...
-
7 хв на читання
8 рекомендацій щодо зберігання харчових продуктів у ресторані
Перевірені стандарти зберігання харчових продуктів забезпечують безпеку харчових продуктів попри численні чинники, що можуть вп...
-
Загальні зони підвищеної небезпеки в ресторані
В кухні існує чимало загроз. Наводимо короткий перелік потенційних ризиків, керування якими гарантує безпеку на кухні.
-
7 заходів від шеф-кухаря Роба, яких потрібно вжити просто ЗАРАЗ
Шеф-кухар UFS Роб Валлауер поділився порадами, як забезпечити захист для відвідувачів та працівників, щоб зберегти свій бізнес
1 хв на читання