меню

У ресторані шеф-кухар може проконтролювати різні аспекти досвіду відвідувача, від вибору постачальників до приготування та подачі страви. Однак тепер, коли поширення набуває доставка їжі, з’являються нові проблеми, які потрібно розв’язати, щоб клієнт одержав страву очікуваної якості.

На те, як ваші страви витримують перевезення, впливають п’ять чинників.

1:54

Consistency

Консистенція та текстура

Проблема:
Паста з соусом — одна з найскладніших для доставки страв, оскільки соуси можуть збитися грудками або розділитися на складові. Якщо пасту упакувати в термоізоляційне паковання, вона може продовжити нагріватися або поглинути соус під час доставки, внаслідок чого страва буде сухою.

Рішення:
Упаковуйте соус і пасту окремо, щоб споживач змішав їх, перш ніж їсти. Можна також створити соус, використовуючи суміш для соусу Бешамель Knorr або додаючи різні інгредієнти до соусів власного приготування, щоб зробити їх більш стійкими.

 

Temperature

Температура та зовнішній вигляд

Проблема:
Через зміни температури під час перевезення може змінюватися консистенція супів і тушкованих у підливі страв, погіршуючи вигляд страви. Страви, приготовані способом швидкого обсмажування, можуть втратити яскравість, потьмяніти через розкладання соусу, та й свіжі овочі та салати можуть прибути не у кращому вигляді внаслідок дії тепла під час перевезення.

Рішення:
Інгредієнти Knorr містять модифікований крохмаль, який допоможе зберегти консистенцію та текстуру вашого соусу. Стравам, приготованим способом швидкого обсмажування, стійкого блиску і яскравого кольору нададуть соуси Knorr. Крім того, спробуйте використовувати індійський соус ачар, мариновані овочі або коренеплоди, які краще витримують дію тепла.

 

Packaging

Паковання

Проблема:
Спробуйте використовувати водонепроникне паковання, щоб гарантувати, що страви доїдуть за призначенням, не розхлюпавшись. Як варіант, щоб мінімізувати розхлюпування, обгортайте та запечатуйте контейнери.

Рішення:
Окрім забезпечення якості ваших страв, потрібно розв’язати проблеми, що виникають власне під час перевезення. Наприклад, страви з рідиною можуть розлитися, зіпсувавши враження від страви, якщо не упакувати їх у щільно запечатані контейнери.