Визначення здорових порцій
Здорове харчування — це не лише вітаміни й мінерали, що містяться у ваших стравах, але й збалансовані порції, які ви подаєте. Ось кілька порад щодо визначення пропорцій компонентів у страві, щоб сприяти дотриманню збалансованої дієти:
- Забезпечте, щоб страва містила цільні злаки, здорові білки та овочі або фрукти у збалансованих пропорціях.
- Зменште кількість крохмалю і збільште кількість салату на порцію страви.
- Зменште кількість підливи та соусів, що подаються зі стравою.
Інші стратегії
Окрім подачі збалансованої за харчовою цінністю страви, що містить поживні речовини, вітаміни та мінерали, пропонуємо кілька порад, які сприятимуть культурі здорового харчування у вашому ресторані:
- Використовуйте свіжі інгредієнти, що містять багато поживних речовин.
- Відкрийте для себе органічні продукти.
- Використовуйте менше харчових добавок.
- Практикуйте здорові комбінації страв у меню.
- Серед супутніх продуктів та послуг пропонуйте здорову їжу.
- Презентуйте здорову їжу як вибір класу люкс.