Пропонуємо практичні поради, як адаптувати ваше меню та страви, щоб зробити їх кориснішими та більш привабливими для відвідувачів
Існує багато способів зробити ваше меню кориснішим. Тут ми обговорюватимемо загальні практики приготування смачних та корисних страв.
Маркування харчових продуктів містить інформацію про продукт, зокрема про вміст поживних речовин. Знаючи, як правильно читати маркування харчових продуктів і повідомляючи харчову цінність вашим відвідувачам, ви допоможете їм обирати корисніші страви. Це можна зробити у різні способи:
Дізнайтеся про характеристики здорової їжі і як використовувати їх для створення кращого меню для вашого ресторану. Корисне меню має:
Тепер, знаючи характеристики здорової їжі, розгляньмо здорові способи приготування:
Ось перелік корисніших заправок, який можна використовувати під час приготування:
Здорове харчування — це не лише вітаміни й мінерали, що містяться у ваших стравах, але й збалансовані порції, які ви подаєте. Ось кілька порад щодо визначення пропорцій компонентів у страві, щоб сприяти дотриманню збалансованої дієти:
Окрім подачі збалансованої за харчовою цінністю страви, що містить поживні речовини, вітаміни та мінерали, пропонуємо кілька порад, які сприятимуть культурі здорового харчування у вашому ресторані:
Натисніть на значок нижче та виберіть "Додати на домашній екран". Натисніть на значок нижче та виберіть "Додати на домашній екран". Натисніть на значок нижче та виберіть "Додати на домашній екран". Tap the share icon below and choose add to homescreen.