Весняні супи

Навесні нарешті з’являються овочі, на які ми очікували цілу зиму, як-от спаржа і молодий буряк. З появою перших променів весняного сонечка ми відчуваємо бажання зробити власне меню здоровішим, збагатити його більшою кількістю овочів, а отже, весна — це ідеальний сезон для супів.

Скористайтеся ідеями наших шеф-кухарів.

  1. Щавлевий суп із яйцем-пашот
  2. Суп з молодим буряком і кокосовим молоком
  3. Крем-суп із кольрабі з маринованими картопляними чипсами
  4. Спаржевий крем-суп із пінкою з блакитного сиру
  5. Knorr Крем-суп Спаржевий

Приготування крем-супу Knorr з білої спаржі займе лише 5 хвилин. Цей вишуканий суп із яскравим смаком та гладкою кремовою текстурою задовольнить навіть найвибагливіших гостей.

Літні супи

Влітку з’являється безліч сезонних овочів. Тож використовуйте цю можливість та порадуйте гостей свіжими смаками та яскравими кольорами у їхніх тарілках.

Скористайтеся ідеями наших шеф-кухарів.

  1. Жовтий крем-суп із цукіні з лимоном
  2. Кукурудзяний чаудер (крем-суп із морепродуктами)
  3. Крем-суп із зеленого горошку із сиром фета й смаженим мигдалем
  4. Крем-суп із кінськими бобами й молодою картоплею
  5. Тосканський суп Knorr

Тосканський суп Knorr — це крем-суп зі стиглих помідорів, духмяних трав і натуральної оливкової олії. Цей суп можна готувати й споживати як окрему страву, також він може бути чудовою основою або приправою до інших супів і різноманітних страв із помідорів.

Осінні супи

Поява осінніх овочів і лісових грибів — це завжди гарна новина для гурманів. Погода стає прохолоднішою, а отже супи мають бути гарячішими і духмянішими.

Скористайтеся ідеями наших шеф-кухарів.

  1. Гарбузовий крем-суп із кокосовим молоком і чилі
  2. Класичний крем-суп із лисичок
  3. Осінній мінестроне з чипсами з кучерявої капусти
  4. Крем-суп із артишоків із хрустким беконом
  5. Крем-суп Knorr із Білих грибів

Крем-суп Knorr із Білих грибів — це традиційний суп, який має неперевершений смак і аромат білих грибів. Його можна подавати як самостійну страву або додавати до інших супів, соусів чи начинок, щоб збагатити їх грибним ароматом.

Зимові супи

Зимові супи містять багато коренеплодів, які зазвичай доповнюють м’ясом або рибою, щоб компенсувати обмежений вибір овочів. З настанням холодів гості частіше замовляють ситні, зігріваючі супи.

Скористайтеся ідеями наших шеф-кухарів.

1.      Традиційний борщ по-новому — рецепт можна знайти тут!

  • Гороховий суп із копченим беконом і шкварками
  • Крем-суп із топінамбура з буряковими чипсами
  • Крем-суп із петрушки з тріскою
  • Суп на заквасці Knorr Журек

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей смачним кислим житнім супом, але не маєте бажання робити закваску власноруч, Суп на заквасці Knorr Журек стане вам у нагоді. Він має збалансований кислуватий смак і ідеальну текстуру. Зробіть суп корисним і святковим, додавши картоплю, моркву й сосиски.