меню

Хоча на кухні можна обійтися без напівфабрикатів, багато кухарів вважають їх корисними. Вони прискорюють процес приготування і допомагають зробити роботу на кухні більш ефективною за умови розумного використання. Як витягти з них максимальну користь?

Як використовувати готові бульйони і супи?

Готові бульйони, такі як курячий бульйон Knorr, універсальні і зручні у використанні. Ви можете використовувати їх для заправки супів, соусів на білій основі і паштетів, але також як ароматну і смачну базу для ваших оригінальних супів.

Цей універсальний бульйон допоможе вам приготувати не лише супи та бульйони, а й соуси, страви з різотто або пасти, а також фрикадельки, котлети і м'ясні делікатеси.

Як використовувати готові соуси?

Соуси, які подаються теплими, вимагають тривалого приготування, а їх остаточний смак і консистенція залежить від багатьох факторів. Дуже часто, якщо у вас немає досвідченого персоналу, ви не зможете щоразу відтворювати один і той же ідеальний смак. Якщо ви вирішили замінити деякі з рецептур на готові соуси, наприклад, Knorr Бешамель, ви можете бути впевнені, що замовник отримає якісну страву, а головне, що соус матиме саме той смак, який очікує.

Готовий соус, наприклад, соус Демі Глас Knorr, дозволяє пришвидшити процес приготування інших коричневих соусів, таких як пепер-соус, соус BBQ або соус хантер. Таким чином ви можете виключити найбільш трудомістку частину приготування демігласу, який є традиційною основою для коричневих соусів. Це також дозволяє експериментувати з іншими інгредієнтами при приготуванні американських,європейських та азійських страв.

Томатний соус Knorr Наполі виготовляється тільки з італійських помідорів і зберігає смак і текстуру дозрілих на сонці томатів. Використовуйте його для приготування супів, рагу, запіканок, шакшуки, французького рататуя і, звичайно ж, соусів для пасти.

Готові заправки для салатів універсальні і завжди залишаються густими і стійкими (не розшаровуються). Використовуйте їх у базовому варіанті або перетворіть на основу для власних рецептів. Шеф-кухарі часто використовують салатну заправку Knorr Гарден як основу, куди вони можуть додати мед, гірчицю, свіжу зелень або часник, а також свіжі фруктові соки. Це також відмінна база для чимічуррі.

Як використовувати готові суміші приправ?

Готові суміші приправ, такі як приправа Knorr Delikat до м’яса, були виготовлені для заправлення та маринування певних видів м’яса або конкретних страв. Вони допомагають отримати гарний колір та характерний смак, з насиченими ароматами трав та спецій.

Це не означає, що якщо ви їх використовуєте, ваші страви будуть на смак точно такими ж, як ті, що подаються в інших ресторанах! Ви можете додати улюблені спеції (наприклад, корицю, кмин або гвоздику) до кожної суміші, щоб зробити її авторською.

Ви також можете використовувати їх для інших цілей, крім маринування та приправлення м’яса — наприклад, для того, щоб заправити улюблені овочі та картоплю, м’ясні замінники, паштети 

Як використовувати трав'яні пасти та консервовані овочі?

Серед продуктів, які допомагають скоротити час на приготування страв, також консервовані в рослинній олії свіжі трави або овочеві консерви, такі як помідори, болгарський перець або варені та мариновані бобові. Їх використання не тільки прискорює приготування їжі. Коли трави та овочі обробляються правильно, вони зберігають більше смаку і є вашим найкращим вибором взимку, коли доступність сезонних продуктів обмежена.

Кухарі особливо цінують Knorr Primerba Базилік  (ароматну пасту з консервованого в олії дрібно перебитого базиліку), який надає всім стравам яскравий базиліковий смак і аромат. Ви можете використовувати її, наприклад, в ліванському салаті табуле зі смаженим лососем.