В умовах поширення послуг з доставки їжі у Південно-Східній Азії виробники харчових продуктів поспішають скористатися перевагами цього динамічного ринку. Якщо ви плануєте додати до вашого сервісу доставку їжі, ось кілька поширених міфів, про які варто знати.

sales and profits

Міф

Доставка їжі забезпечує більші продажі та прибутки.

Факт

Попри те, що обсяги продажів зростають, партнерам з доставки потрібно виплачувати комісійні за забезпечення логістики, доставки та обслуговування клієнтів, а це зменшує вашу прибутковість.

Порада: спостерігайте, коригуйте і домовляйтесь про кращі умови. Стежте за прибутковістю страв, що доставляються, і вносьте відповідні корективи. Можна також домовлятися про кращі комісійні та умови контракту з вашим партнером з доставки.

 

Implementation difficulty

Міф

Щоб працювати з доставкою їжі через інтернет-канали, потрібно мати чималі технічні навички.

Факт

Більшість каналів доставки використовують прості інтерфейси. Важливіше мати компетентну команду, здатну впоратися з одночасним обробленням великої кількості різних замовлень.

Порада: переконайтеся, що ваша команда повністю ознайомилася з принципами роботи різних систем доставки та здатна одночасно обслуговувати замовлення відвідувачів та замовлення з доставки їжі.

 

fulfilling additional orders

Міф

Керування замовленнями на доставку їжі — легка справа. Це те саме, що обслуговування додаткових замовлень.

Факт

Попит на доставку їжі може суттєво змінюватись, що ускладнює підготовку та виконання замовлень.

Порада: використовуйте передусім якісні інгредієнти, щоб скоротити час приготування і звільнити час для більш важливих завдань. Наприклад, замість повного циклу приготування картопляного пюре спробуйте використовувати картопляне пюре Knorr — його приготування у казанку вок займає всього 5 хвилин!

 

Use ingredients that improve food durability

Міф

Їжа швидко псується, що обмежує меню страв для доставки.

Факт

Існують певні прийоми, а також інгредієнти, які краще витримують перевезення, ніж інші.

Порада: використовуйте інгредієнти, які збільшують термін придатності їжі до вживання. Наприклад, замість того, щоб використовувати свіжі помідори, які швидше псуються, скористайтеся Соусом Наполі Knorr, який надасть страві того самого концентрованого смаку без зайвої мороки.

 

На зв’язку шеф-кухар