меню

Щоб досягти бажаного ефекту, можна змішувати чотири основні смаки маринаду. Оберіть інгредієнти та експериментуйте з ними.

Свинина

Свинина

Гірчиця + гречаний мед + часник

Оливкова олія + гвоздика + апельсиновий сік

Світле пиво + лимонний сік + перець

Яловичина

Яловичина

Червоне вино + лавровий лист + перець

Вустерський соус + гірчиця + розмарин

Устричний соус + рисовий оцет + кунжутна олія

Птиця

Птиця

Апельсиновий сік + соєвий соус + імбир

Біле вино + чебрець + часник

Кленовий сироп + перець чилі + яблучний оцет

Баранина

Баранина

Простий йогурт + лимонний сік + петрушка

Оливкова олія + кмин + орегано

Червоне вино + чорний чай + майоран

М’ясо диких тварин

М’ясо диких тварин

Віскі + ялівець + рапсова олія

Маслянка + мед + чебрець

Червоне вино + оцет + коріандр

Що потрібно пам'ятати під час маринування м'яса?

  1. М'ясо не повинно бути замороженим. Інакше під час приготування з нього буде виділятися вода.
  2. Тримайте мариноване м'ясо в холодильнику. Це запобігатиме росту бактерій.
  3. Шматочки м'яса мають бути схожого розміру. Тоді вони рівномірно поглинатимуть маринад.
  4. Проколіть великі шматки ножем або виделкою, щоб маринад міг потрапити всередину.
  5. Маринад має повністю вкривати м'ясо. Якщо це неможливо, не забувайте постійно перегортати шматочки.
  6. Приберіть найбільші шматки трав з маринаду під час смаження , інакше вони можуть підгоріти.
  7. М'ясо, мариноване з медом або цукром, потрібно запікати, а не смажити, щоб уникнути карамелізації.

У нас є для вас рецепти! Подивіться їх та насолоджуйтеся найсмачнішими маринадами від наших кухарів!